featured

Middlesbrough – Rotherham YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 20.01.2024

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Kupona koyulacak en mantıklı bahis olarak, TARAF tercihini öneriyorum. Bu tercihin olma olasılığını yaklaşık olarak %80 olarak hesapladım. Çünkü Middlesbrough FC, bu sezon ligin üst sıralarında yer alan ve evinde güçlü bir performans sergileyen bir takım. Rotherham United ise ligin sonuncusu ve deplasmanda hiç galibiyet alamayan bir takım. Bu iki takımın arasındaki son 5 maçta ise Middlesbrough FC 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Bu nedenle bu maçta Middlesbrough FC’nin galibiyetine çok yüksek oranda güveniyorum.

2- Korner analizi yapmak için, iki takımın da ortalama kaç korner kullandığına baktım. Middlesbrough FC, evinde ortalama 6.54 korner kullanıyor. Rotherham United ise deplasmanda ortalama 3.62 korner kullanıyor. Bu iki takımın arasındaki son 5 maçta ise ortalama 8.8 korner çıktı. Bu verilere göre, bu maçta 7 ile 10 arasında korner çıkacağını tahmin ediyorum.

3- Kart analizi yapmak için, iki takımın da ortalama kaç kart gördüğüne baktım. Middlesbrough FC, evinde ortalama 1.85 kart görüyor. Rotherham United ise deplasmanda ortalama 2.15 kart görüyor. Bu iki takımın arasındaki son 5 maçta ise ortalama 3.6 kart çıktı. Bu verilere göre, bu maçta 3 ile 4 arasında kart çıkacağını tahmin ediyorum.

4- İlk yarı skor tahmini yapmak için, iki takımın da ilk yarıda ortalama kaç gol attığına ve yediğine baktım. Middlesbrough FC, evinde ilk yarıda ortalama 0.58 gol atıyor ve 0.77 gol yiyor. Rotherham United ise deplasmanda ilk yarıda ortalama 0.35 gol atıyor ve 0.85 gol yiyor. Bu iki takımın arasındaki son 5 maçın 4’ünde ilk yarı 0-0 bitti. Bu verilere göre, bu maçın ilk yarısında iki alternatifli skor tahminim şöyle:

  • 0-0 (%50)
  • 1-0 (%30)

5- Maç sonu skor tahmini yapmak için, iki takımın da maç sonunda ortalama kaç gol attığına ve yediğine baktım. Middlesbrough FC, evinde maç sonunda ortalama 1.62 gol atıyor ve 1.23 gol yiyor. Rotherham United ise deplasmanda maç sonunda ortalama 0.38 gol atıyor ve 1.92 gol yiyor. Bu iki takımın arasındaki son 5 maçın 3’ünde Middlesbrough FC galip geldi. Bu verilere göre, bu maçın maç sonunda iki alternatifli skor tahminim şöyle:

  • 2-0 (%25)
  • 1-0 (%20)
Middlesbrough – Rotherham YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 20.01.2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!