Kullanıcı Satış Sözleşmesi

HARBİGOL.COM KULLANICI/ABONE SÖZLEŞMESİ ŞARTNAMESİ VE BİLDİRİSİ
1. Bülten ve içeriklerimize abone olduğunuz süre zarfında bu platformda yapılan herhangi bir çalışmadan; şans oyunları içerikleri, konuya bağlı tavsiyeler veya kupon değerlendirmelerinden maddi veya manevi olarak tek sorumlu; bültenimize veya içeriklerimize kendi hür iradesi ile ödeme yaparak erişim sağlayan tüzel veya gerçek kişilerdir.

2. Bülten ve içeriklerimiz aylık olarak belirli mesailer sonucunda, bilimsel olarak, somut veriler ve tecrübe ışığında yorumlanarak kullanıcılarımıza sunulmaktadır. Bu konuda kazandırma garantisi vermemekle beraber, içerik ve bültenlerimize abone olan tüzel veya gerçek kişinin yaşayacağı ve istemeden oluşabilecek manevi veya psikolojik sıkıntılardan sorumlu olmayacağımızı beyan eder, bu konuda kabul hükmünde abonelik ve içeriklerimizi değerlendirmenizi önemle tavsiye etmekteyiz.

3. Türkiye Cumhuriyeti’nin tüketici kanununa bağlı yasalar gereği, ticari etiklik çerçevesinde sosyal medya kuruluşumuz, ödeme yaparak içerik veya bülten aboneliği satın alan kullanıcıya ilk bir gün, 24 saat içinde iade hakkı sunmaktadır. Bu iade hakkının kullanımı; içerik veya bülten aboneliğine kayıt olunan veya ödeme yapılan ilk günün tarihi ve iş günü ile eş zamanlı olarak, sosyal medya kuruluşumuza kendi elektronik posta adresiniz tarafından gönderilecek mesaj veya whatsapp iletişim hattı ile olabilir.

4. Sosyal medya kuruluşumuza bağlı olan editör, çalışan veya görevli kişilerden ve yaptıkları eylemlerden kuruluşumuz sorumludur. Ancak; sosyal medya sohbet uygulamaları ve kanalları üzerinden (Telegram, Facebook, Meta, Whatsapp, Viper, Skype, Instagram vb..) sizlere Gol Makinesi Medya yöneticisi olduğunu iddia ederek, sahte profil hesaplarıyla ulaşarak sizleri maddi veya mental olarak dolandırmaya çalışacak kişiler olabilir. Bu ve bunun gibi sahte organizasyonlar ile iletişime geçmeniz halinde yaşayacağınız maddi veya manevi sıkıntılardan yine sosyal medya kuruluşumuz ve ekibimizdeki gerçek kişiler sorumlu tutulamaz. Burada tarafınıza düşecek en önemli görev bu tarz eylem ve çağrıları engelleyerek ya da göz ardı ederek; Gol Makinesi Medya’nın ilgili/kayıtlı telefon numaraları veya atistics.org uzantılı, belirli elektronik posta servislerine mesaj atmak olacaktır. Tarafınıza gelecek olan tüm bildirimler elektronik posta veya direkt olarak Whatsapp servislerimiz üzerinden gerçekleşecektir. Telegram uygulamasından tarafınıza hiç bir ileti atılmamaktadır. Dolandırıcılık yöntemlerinin en fazla görülen tipi Telegram uygulaması üzerindedir. Bu konuda en asgari dikkate sahip olmanızı önemle arz ederiz.

5. Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı’mıza / Valilik iznine (Vergi Dairesi Başkanlıklarına) bağlı ve bu konudan haberdar olarak yürütülen kayıtlı sosyal medya düzenlemesine ilişkin faaliyetimiz, sizleri ve kendimizi korumak adına her yönüyle yönetmelik ve açıklanan kararlar doğrultusunda düzenlemektedir.

6. Sosyal medya kuruluşumuz; dar gelirli olanların, mali açıdan ve profesyonel hayatında finansal zorluklar yaşayanların, tek umudu bu platformda arayanların, aşırı kumar düşkünlüğü olanların, futbol ve basketbol dışında diğer spor branşlarından bihaber ve zengin olma hayaliyle sosyal medya kuruluşumuza sığınanların, kişilerin veya şahısların bülten aboneliği satın almamasını YÜKSEK ŞİDDETLE TAVSİYE EDER. Bu konuda hiç bir sorumluluk medya kuruluşumuza (Gol Makinesi Medya veya Gol Makinesi TV’ye) ait değildir.

7. Sosyal medya kuruluşumuza bağlı IBAN adresleri resmi web adresimiz golmakinesi.net veya harbigol.com üzerinde, ……… bağlantısı üzerinde yer alan IBAN numaralarıdır. Bunun dışında abone veya bülten içeriği ile ilgili tarafınıza herhangi bir mecradan atılacak olan IBAN numaralarını değerlendirme altına almayınız ve harici olarak ödeme gerçekleştirmeyiniz. Sosyal medya kuruluşumuz yeni sosyal medya yasası gereği başka bir branş ile birlikte Gol Makinesi TV kurucusu Kürşat ÇİÇEK tarafından kurulmuştur ve IBAN adresleri kendi sosyal medya kuruluşu üzerine kayıtlıdır. Bu nedenle abonelik ve bülten içeriği kayıt ödemeleri Tuğçe hanım üzerinden gerçekleşmektedir. Kürşat ÇİÇEK, 2022 Ocak ayı itibariyle Resmi Gazete’de yayımlanan 193 sayılı 20/B maddesince GELİR VERGİSİ KANUNUNA göre Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı birimlerine %15 stopaj kesintisini anlaşmalı bankalar üzerinden gerçekleştirmektedir. Bu kanuna göre içerik veya abonelik satın alan bireylere FATURA DÜZENLENMEMEKTEDİR.

8. Sosyal medya kuruluşumuz, verimli referanslar doğrultusunda Youtube isimli dünyanın 1 numaralı sosyal medya platformunda 4 yılı aşkın bir süredir program ve içerik hazırlamaktadır. Kanal içeriği izleyiciye en doğru bilgiyi aktararak spor şans oyunları üzerinden tahmin ve bilgi aktarmaktır. Buna bağlı olarak bu platformda olduğu gibi her içeriğin nihai ulaştığı sonuç: TAHMİNDİR. Tahmin’in TDK’daki tanımı şu şekilde ifade edilmektedir: “Yaklaşık olarak değerlendirme, oranlama. 2. Akla, sezgiye veya bazı verilere dayanarak olabilecek bir şeyi, bir olayı önceden kestirme, kestirim.”

9. Sosyal medya kuruluşumuza (Gol Makinesi Medya veya Gol Makinesi TV) kayıt olan veya abonelik hizmeti alan her tüzel veya gerçek kişi aşağıdakileri okuyup, anladığını yazılı olarak beyan eder ve bu sözleşme dışında hiç bir hak talep etmemesine ilişkin onay beyanı vermiş sayılır;
1. Abonelik ve bülten içeriğinin satın alındığı sosyal medya kuruluşunda (Gol Makinesi Medya veya Gol Makinesi TV’de) ‘hiç bir şekilde gelir garantisi verilemez. Para kazandırma garantisi yoktur.’
2. Abonelik ve bülten içeriğini satın alan her tüzel veya gerçek kişilik aboneliğini veya bülten içeriği kaydını istediği zaman iptal edebilir. İade şartlarını yerine getirirse ödemiş olduğu ücret de tarafına 7 iş günü içerisinde iade edilir.
3. Abonelik ve bülten içeriği iptali gerçekleştiren gerçek veya tüzel bir kişi, 30 gün boyunca hizmet ve içerikleri görüntülemeye devam eder. (Emsal: İade şartları yerine getirilmemiş ve 3. gün abonelik ve bülten içeriği iptalini talep eden bir abone; 27 gün daha sosyal medya kuruluşunun içeriğini görüntüleme hakkına sahiptir.)
4. Sosyal Medya’da verdiğimiz hizmetlerin tamamı para kazandırmaya yönelik olmayabilir. Yazılımsal olarak elde edilen, sosyal medya kuruluşumuzun üçüncü parti şirketlerden aldığı hizmetlerin yorumlanarak kullanıcılara veya abonelere aktarımı da gerçekleşebilir. Böylece bilgi akışıyla birlikte tüm içerik aboneliği alan kullanıcıların daha iyi bir şekilde sporun herhangi bir branşındaki şans oyunlarında gelir elde etmeye yönelik bilgi birikimi sağlanır.
5. Maddi veya manevi problem ortaya çıkması halinde, bülten içeriğine abonelik almış olduğunuz sosyal medya kuruluşuna (Bireylere veya tüzel kişilere) hakaret, küfür, küçük düşürücü ifade veya argo kelimelerle itham edilmemesi etik açıdan rica olunur. Bu eylemlerin gerçekleşmesi halinde hukuki sürecimizin saklı tutulduğunu belirtmek isteriz. Bu beyanda; bahsedilen hususların yapılmaması gerektiğini de teyit etmiş olacaksınız.

Yukarıdaki sözleşmeyi onaylıyorsanız, bir sonraki aşama için bu elektronik postaya “tüm kullanıcı sözleşmesini okudum ve onaylıyorum.” yazmanız yeterli olacaktır. Bir sonraki elektronik posta sizi aboneliğiniz konusunda ödeme yapabileceğiniz resmi banka hesaplarının bulunduğu sayfaya yönlendirecektir.

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!