16 Temmuz 2024 Maçları için İddaa Tahminleri
16 Temmuz 2024 Maçları için İddaa Tahminleri

İtalya vs İsrail

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya, 2024 UEFA Uluslar Ligi’ndeki mükemmel başlangıcını, Perşembe akşamı Belçika ile evinde 2-2 berabere kalarak bozdu. Stadio Olimpico’daki karşılaşmaya mükemmel bir başlangıç yapmalarına rağmen, Lorenzo Pellegrini’nin dikkatsiz kayarak müdahalesi, maçın yönünü değiştirdi.

Andrea Cambiaso ve Mateo Retegui, Azzurri’yi iki farklı öne geçirse de Belçika, iki golle durumu eşitleyerek Roma’dan bir puanla ayrıldı. Buna rağmen İtalya, grupta yedi puanla zirvede yer alıyor.

Luciano Spalletti’nin takımı, Pazartesi akşamı Udine’deki Bluenergy Stadyumu’nda grup zayıf halkası İsrail’i ağırlayarak puan hanesine ekleme yapma fırsatına sahip. İsrail ise henüz ilk puanını alabilmiş değil ve oynadığı üç maçta üç yenilgi ile dokuz gol yedi.

İsrail, son maçında Fransa karşısında kendi sahasında 1-4 gibi ağır bir yenilgi aldı.

İtalya vs İsrail Tahmini

Her şey ev sahibi İtalya’nın rahat bir galibiyet alacağına işaret ediyor. Bu nedenle, Azzurri’nin en az iki farkla kazanacağına dair 1.60 oranı oldukça makul bir seçenek.

İtalya, İsrail ile oynadığı son altı maçta beş galibiyet ve bir beraberlik aldı. Bu maçlarda 16 gol atarken sadece 4 gol yedi. İsrail, bu seviyede rekabet edecek kaliteye sahip değil ve özellikle üst düzey takımlara karşı savunma sorunları yaşıyor.

İsrail, son altı maçının beşini kaybetti ve bu beş yenilgiden dört tanesinde en az üç gol yedi. Son olarak Fransa karşısında aldığı 1-4’lük yenilgi de bu olumsuz serinin bir parçası. 3.5 gol üstü seçeneği 2.37 oranıyla değerli bir bahis olarak görünüyor.

İtalya vs İsrail

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!