featured

West Bromwich Albion – Sheffield Wednesday YAPAY ZEKA TAHMİNİ 03.10.2023

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

West Bromwich Albion – Sheffield Wednesday Maç Analizi

Karşılaşmaya dair sunulan verilere göre aşağıdaki değerlendirmeleri yapabiliriz:

Tarihsel Sonuçlar: West Bromwich Albion ve Sheffield Wednesday arasında, özellikle West Bromwich’in ev sahibi olduğu maçlarda en sık karşılaşılan sonuç 1-1. Ancak West Bromwich son 5 maçta Sheffield Wednesday’a karşı kaybetmedi ve bu maçlardan 3’ünü kazandı.

Form Durumu: Hem West Bromwich Albion hem de Sheffield Wednesday son maçlarını kazanamadılar. Özellikle Sheffield Wednesday son 9 maçta galibiyet alamazken, deplasman performansı da oldukça zayıf.

Gol Durumu: West Bromwich Albion, maçlarının %42’sinde 46-60 dakika arasında gol atma eğiliminde. Sheffield, son 2 maçında gol atamadı.

Sezon Performansı: West Bromwich Albion, Sheffield Wednesday’a göre bu sezon daha iyi bir performans sergiliyor. Ev sahibi takımın bu sezonki topa sahip olma oranı ve şut istatistikleri Sheffield Wednesday’dan daha iyi durumda.

Bu verilere dayanarak, West Bromwich’in ev sahibi avantajı ve Sheffield Wednesday’ın zayıf formu göz önünde bulundurulduğunda maçın favorisi olarak West Bromwich’i görebiliriz.

Tahmin: Eğer bu maç için bir kupon oluşturacak olsam, “Maç Sonucu 1” yani West Bromwich Albion galibiyetini tercih ederdim. Sheffield Wednesday’ın zayıf formu ve West Bromwich’in ev sahibi olmasının verdiği avantaj bu tercihi desteklemekte.

Skor Tahminleri:

West Bromwich Albion 2 – 0 Sheffield Wednesday
West Bromwich Albion 2 – 1 Sheffield Wednesday
Bu analizler tamamen istatistiklere dayalı tahminlerdir ve kesin sonuçları garanti etmez. Her zaman kendi analizlerinizle birleştirerek karar vermeniz önerilir.

West Bromwich Albion – Sheffield Wednesday YAPAY ZEKA TAHMİNİ 03.10.2023

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!