featured

Arouca – Benfica YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 06.01.2024

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Kupona koyulacak en mantıklı bahis, Benfica Lisbon kazanır seçeneğidir. Benfica Lisbon, FC Arouca’ya göre çok daha güçlü bir takım ve son sekiz maçta onları hep yendi. Benfica Lisbon’un kazanma olasılığı, web arama sonuçlarına göre %67.2 ile %73 arasında değişiyor.

2- Korner analizi, 10.5’ten az korner seçeneğini öneriyor. Bu iki takımın son yedi maçında 11’den az korner çıktı. Ayrıca, Benfica Lisbon, FC Arouca’ya göre daha az korner kullandı ve daha fazla topa sahip oldu.

3- Kart analizi, 4.5’ten fazla kart seçeneğini öneriyor. Bu iki takımın son beş maçında ortalama 5.2 kart çıktı3. Ayrıca, FC Arouca, Benfica Lisbon’a göre çok daha fazla kart gördü ve daha agresif bir oyun tarzı sergiledi.

4- İlk yarı skor tahmini, 0-1 olabilir. Benfica Lisbon, FC Arouca’ya göre daha fazla ilk yarı golü attı ve daha az ilk yarı golü yedi. Ayrıca, Benfica Lisbon’un ilk yarıda gol atma olasılığı %88 iken, FC Arouca’nın sadece %50.

5- Maç sonu skor tahmini, 0-2 olabilir. Benfica Lisbon, FC Arouca’ya göre daha fazla gol attı ve daha az gol yedi. Ayrıca, Benfica Lisbon’un maç sonunda gol atma olasılığı %87 iken, FC Arouca’nın sadece %13.

Arouca – Benfica YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 06.01.2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!