featured

Freiburg – Union Berlin YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 13.01.2024

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Kupona koyulacak en mantıklı bahis olarak, SC Freiburg KAZANIR tercihini öneriyorum. Bu tercihin olma olasılığı %70 civarında. Çünkü SC Freiburg, Union Berlin’a karşı evinde hiç yenilmedi, son 5 maçını kazandı, son 10 maçında gol attı ve son 5 maçında sadece 1 kez kaybetti. Ayrıca SC Freiburg, Bundesliga’da daha iyi bir performansa sahip, daha fazla gol atıyor, daha az gol yiyor ve daha fazla şut çekiyor.

2- Korner analizi yapmak için, SC Freiburg ve Union Berlin’in maçlarında ortalama kaç korner çıktığına baktım. SC Freiburg’un maçlarında ortalama 8.63 korner, Union Berlin’in maçlarında ortalama 10.13 korner çıktığını gördüm. Bu verilere göre, bu maçta 9 korner çıkabileceğini tahmin ediyorum.

3- Kart analizi yapmak için, SC Freiburg ve Union Berlin’in maçlarında ortalama kaç kart gösterildiğine baktım. SC Freiburg’un maçlarında ortalama 1.88 kart, Union Berlin’in maçlarında ortalama 1.6 kart gösterildiğini gördüm. Bu verilere göre, bu maçta 4 kart çıkabileceğini tahmin ediyorum.

4- İlk yarı skor tahmini yapmak için, SC Freiburg ve Union Berlin’in maçlarında ilk yarıda ortalama kaç gol atıldığına baktım. SC Freiburg’un maçlarında ilk yarıda ortalama 0.69 gol, Union Berlin’in maçlarında ilk yarıda ortalama 0.6 gol atıldığını gördüm. Bu verilere göre, bu maçın ilk yarısının 1-0 SC Freiburg lehine bitme ihtimali yüksek.

5- Maç sonu skor tahmini yapmak için, SC Freiburg ve Union Berlin’in maçlarında maç sonunda ortalama kaç gol atıldığına baktım. SC Freiburg’un maçlarında maç sonunda ortalama 1.31 gol, Union Berlin’in maçlarında maç sonunda ortalama 1.13 gol atıldığını gördüm. Bu verilere göre, bu maçın 2-1 veya 3-1 SC Freiburg lehine bitme ihtimali yüksek.

Freiburg – Union Berlin YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 13.01.2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!