featured

Köln – B. Dortmund YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 20.01.2024

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Kupona koyulacak en mantıklı bahis olarak, TARAF tercihini öneriyorum. Bu tercihin olma olasılığını yaklaşık olarak %55 olarak hesapladım. Bunun nedeni, Borussia Dortmund’un 1. FC Köln’e göre daha güçlü bir kadroya ve daha iyi bir performansa sahip olmasıdır. Ayrıca, Borussia Dortmund’un bu iki takımın daha önceki karşılaşmalarında 28 kez galip gelmesine karşın, 1. FC Köln’ün sadece 8 kez kazanmış olmasıdır. Bu nedenle, bu maçta Borussia Dortmund’un galibiyetini bekliyorum.

2- Korner analizi yapmak için, 1. FC Köln’ün evinde oynadığı maçlarda ortalama 5.35 korner, Borussia Dortmund’un deplasmanda oynadığı maçlarda ise ortalama 4.71 korner aldığını göz önüne aldım. Bu verilere göre, bu maçta yaklaşık olarak 10 korner çıkabileceğini tahmin ediyorum.

3- Kart analizi yapmak için, 1. FC Köln’ün evinde oynadığı maçlarda ortalama 1.71 kart, Borussia Dortmund’un deplasmanda oynadığı maçlarda ise ortalama 1.88 kart gördüğünü hesaba kattım. Bu verilere göre, bu maçta yaklaşık olarak 4 kart çıkabileceğini tahmin ediyorum.

4- İlk yarı skor tahmini yapmak için, 1. FC Köln’ün evinde oynadığı maçlarda ilk yarıda ortalama 0.29 gol atması ve 0.71 gol yemesi, Borussia Dortmund’un deplasmanda oynadığı maçlarda ise ilk yarıda ortalama 0.94 gol atması ve 0.94 gol yemesi verilerini kullandım. Bu verilere göre, iki alternatifli ilk yarı skor tahminim şöyle:

  • 0-1 (Bu skorun olma olasılığı yaklaşık olarak %25)
  • 0-0 (Bu skorun olma olasılığı yaklaşık olarak %20)

5- Maç sonu skor tahmini yapmak için, 1. FC Köln’ün evinde oynadığı maçlarda maç sonunda ortalama 0.65 gol atması ve 1.71 gol yemesi, Borussia Dortmund’un deplasmanda oynadığı maçlarda ise maç sonunda ortalama 2.06 gol atması ve 1.47 gol yemesi verilerini kullandım. Bu verilere göre, iki alternatifli maç sonu skor tahminim şöyle:

  • 0-2 (Bu skorun olma olasılığı yaklaşık olarak %15)
  • 1-3 (Bu skorun olma olasılığı yaklaşık olarak %10)
Köln – B. Dortmund YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 20.01.2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!