featured

Monaco – Reims YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 13.01.2024

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Kupona koyulacak en mantıklı bahis olarak, 2.5 ÜST tercihini öneriyorum. Bu tercihin olma olasılığı %55 civarında. Çünkü AS Monaco ve Stade Reims’in maçlarında ortalama 2.2 gol atıldığını, AS Monaco’nun evinde ortalama 1.95 gol attığını, Stade Reims’in deplasmanda ortalama 1.22 gol attığını gördüm. Ayrıca bu iki takımın son 5 maçında 3 tanesinde 2.5 ÜST tercihi tuttu.

2- Korner analizi yapmak için, AS Monaco ve Stade Reims’in maçlarında ortalama kaç korner çıktığına baktım. AS Monaco’nun maçlarında ortalama 11.94 korner, Stade Reims’in maçlarında ortalama 10.35 korner çıktığını gördüm. Bu verilere göre, bu maçta 11 korner çıkabileceğini tahmin ediyorum.

3- Kart analizi yapmak için, AS Monaco ve Stade Reims’in maçlarında ortalama kaç kart gösterildiğine baktım. AS Monaco’nun maçlarında ortalama 2.53 kart, Stade Reims’in maçlarında ortalama 1.53 kart gösterildiğini gördüm. Bu verilere göre, bu maçta 4 kart çıkabileceğini tahmin ediyorum.

4- İlk yarı skor tahmini yapmak için, AS Monaco ve Stade Reims’in maçlarında ilk yarıda ortalama kaç gol atıldığına baktım. AS Monaco’nun maçlarında ilk yarıda ortalama 0.71 gol, Stade Reims’in maçlarında ilk yarıda ortalama 0.76 gol atıldığını gördüm. Bu verilere göre, bu maçın ilk yarısının 0-0 veya 1-0 bitme ihtimali yüksek.

5- Maç sonu skor tahmini yapmak için, AS Monaco ve Stade Reims’in maçlarında maç sonunda ortalama kaç gol atıldığına baktım. AS Monaco’nun maçlarında maç sonunda ortalama 1.4 gol, Stade Reims’in maçlarında maç sonunda ortalama 0.8 gol atıldığını gördüm. Bu verilere göre, bu maçın 2-1 veya 3-1 bitme ihtimali yüksek.

Monaco – Reims YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 13.01.2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!