featured

Real Betis – Granada YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 13.01.2024

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  1. Kupona koyulacak en mantıklı bahis olarak, TARAF tercihini öneriyorum. Bu maçta Real Betis Seville’in kazanma olasılığı %57.96. Real Betis Seville, Granada CF ile oynadığı son 5 maçın 3’ünü kazanmış, 1’ini kaybetmiş, 1’inde de berabere kalmıştır. Ayrıca, Real Betis Seville bu sezon evinde oynadığı 9 maçın hiçbirini kaybetmemiş, 5’ini kazanmış, 4’ünde de berabere kalmıştır. Bu nedenle, bu maçta Real Betis Seville’in kazanmasına oynamak en yüksek ihtimalli seçenek gibi görünüyor.
  2. Korner analizi yapmak için, her iki takımın da bu sezon LaLiga’da kaç korner kullandığına baktım. Real Betis Seville ortalama 5.68, Granada CF ise ortalama 3.84 korner kullanmış. Bu da maç başına ortalama 9.52 korner olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Real Betis Seville’in ev sahibi olduğu maçlarda ortalama 10.67, Granada CF’nin deplasmanda oynadığı maçlarda ise ortalama 8.11 korner çıktığını gördüm. Bu verilere dayanarak, bu maçta 9 ile 11 arasında korner çıkabileceğini tahmin ediyorum.
  3. Kart analizi yapmak için, her iki takımın da bu sezon LaLiga’da kaç kart gördüğüne baktım. Real Betis Seville ortalama 2.26, Granada CF ise ortalama 2.63 kart görmüş. Bu da maç başına ortalama 4.89 kart olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Real Betis Seville’in ev sahibi olduğu maçlarda ortalama 4.78, Granada CF’nin deplasmanda oynadığı maçlarda ise ortalama 5 kart çıktığını gördüm. Bu verilere dayanarak, bu maçta 5 ile 7 arasında kart çıkabileceğini tahmin ediyorum.
  4. İlk yarı skor tahmini yapmak için, her iki takımın da bu sezon LaLiga’da ilk yarıda kaç gol attığı ve yediğine baktım. Real Betis Seville ortalama 0.53, Granada CF ise ortalama 0.42 gol atmış. Real Betis Seville ortalama 0.53, Granada CF ise ortalama 1.26 gol yemiş. Bu da ilk yarıda ortalama 1.05 gol olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Real Betis Seville’in ev sahibi olduğu maçlarda ilk yarıda ortalama 1.11, Granada CF’nin deplasmanda oynadığı maçlarda ise ortalama 1.56 gol çıktığını gördüm. Bu verilere dayanarak, bu maçın ilk yarısının 1-0 veya 2-0 Real Betis Seville üstünlüğü ile bitebileceğini tahmin ediyorum.
  5. Maç sonu skor tahmini yapmak için, her iki takımın da bu sezon LaLiga’da maç başına kaç gol attığı ve yediğine baktım. Real Betis Seville ortalama 1.11, Granada CF ise ortalama 1.16 gol atmış. Real Betis Seville ortalama 1.05, Granada CF ise ortalama 2.11 gol yemiş. Bu da maç başına ortalama 2.58 gol olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Real Betis Seville’in ev sahibi olduğu maçlarda ortalama 2.22, Granada CF’nin deplasmanda oynadığı maçlarda ise ortalama 2.78 gol çıktığını gördüm3. Bu verilere dayanarak, bu maçın 2-1 veya 3-1 Real Betis Seville galibiyeti ile bitebileceğini tahmin ediyorum.
Real Betis – Granada YAPAY ZEKA FUTBOL ANALİZİ 13.01.2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!