featured

Sunderland AFC – Watford FC YAPAY ZEKA TAHMİNİ 04.10.2023

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sunderland AFC vs. Watford FC Futbol Analizi

Öncelikle, her iki takımın geçmiş performanslarına bakarak başlayalım. Sunderland AFC’nin ev sahibi olduğu maçlarda en yaygın sonuç 2-0. Sunderland ve Watford arasındaki karşılaşmaların en yaygın sonucu ise 2-2. İstatistikler Sunderland’ın evinde daha dominant bir performans gösterdiğini işaret ediyor.

Sezon genelinde Sunderland AFC’nin performansı, Watford FC’ye kıyasla daha üstün. Özellikle Sunderland’ın ev sahibi olduğu maçlarda attığı gol ortalaması ve genel gol farkı dikkate değer. Ancak, her iki takımın da son maçlarında galibiyet alamadığına dikkat edilmelidir.

Gol atma konusunda, hem Sunderland hem de Watford’un en çok gol attığı zaman dilimi 31-45 dakikalar arası. Bu, ilk yarıda oyunun ilerleyen dakikalarında gol beklentisinin arttığını gösteriyor.

Watford’un dış saha performansı oldukça zayıf. Son 16 deplasman maçında galibiyet alamamışlar. Bu, Sunderland için bir avantaj olabilir. Ayrıca, Watford bu sezon deplasmanda oynadığı maçların büyük bir kısmında gol atma konusunda sıkıntı yaşamış.

Tahmin ve Öneriler:

Her iki takımın da son maçlarında gol atamamış olması, savunmalarının öne çıkabileceği bir maçın bizi beklediğine işaret ediyor. Ancak, Sunderland’ın ev avantajı ve Watford’un deplasmandaki zayıf performansı göz önüne alındığında, Sunderland’ın bu maçta daha üstün olması bekleniyor.

Tercih: Maç Sonucu: Sunderland Kazanır

Skor Tahminleri: 2-0 ya da 1-0 Sunderland lehine.

Not: Bahis ve iddaa, şansa dayalı oyunlardır ve yukarıda belirtilen tahminler sadece istatistiklere dayalı analizlerle oluşturulmuştur. Kesin sonuç garantisi vermez. Lütfen sorumlu oynayınız.

Sunderland AFC – Watford FC YAPAY ZEKA TAHMİNİ 04.10.2023

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HarbiGol ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!